Beatrix College Tilburg

Dakrenovatie met circulaire Rhepanol, Roofwatcher de duurzame dakaannemer.

Opdrachtgever

Beatrix College Tilburg

Duurzaamste dakbedekking voor beatrix college tilburg

Roofwatcher heeft ca. 6.000m2 daken gerenoveerd op het Beatrix college te Tilburg. Bij deze grootschalige dakrenovatie is de bestaande steenwol isolatie verwijderd. Ook de pas 12 jaar oude Resitrix dakbedekking is volledige verwijderd. Daarna is Rhepanol met een bewezen levensduur van meer dan 60 jaar aangebracht.

Het Beatrix College is een openbare school voor vmbo tl, havo, atheneum, tweetalig havo en atheneum en 5M ‘Anders Leren’. Het Beatrix College ligt in het hart van de wijk De Reeshof. Op het Beatrix College staat ​​de leerling en zijn leerproces centraal. De school helpt leerlingen het maximale uit zichzelf te halen.

Je in brede zin ontwikkelen. Dat is de missie van het Beatrix College. Deze missie kan worden samengevat met de woorden: betrokken, betrouwbaar en bevlogen. Die missie komt overal terug. Ook bij Roofwatcher delen we deze missie. Onze medewerkers zijn betrokken om tot een perfect eind resultaat te kunnen komen. Door de betrouwbaarheid van Rhepanol dakbedekking en  de  vakkundige opgeleide verwerkers van Roofwatcher gaat een Rhepanol dak meer dan 60 jaar mee, dat is absolute betrouwbaarheid. Onze medewerkers bij Roofwatcher zijn bevlogen om een verschil te kunnen maken in echte duurzame daken. Geen mooie praatjes maar bewezen kwaliteit en techniek.

oude dakbedekking verwijderen
rhepanol roofwatcher fohnen
rhepanol roofwatcher beatrix college
rhepanol roofwatcher montage

Beatrix college heeft bewust de keuze gemaakt voor Rhepanol dakbedekking met een bewezen levensduur van 60 jaar. Duurzaamheid, circulair, betrouwbaarheid en milieu zijn de sleutelwoorden voor deze mooie opdracht.

Met een nieuwe dakopbouw van een hoogwaardige aluminium dampremmer met daarop PIR isolatie 142mm en Rhepanol dakbedekking heeft Beatrix college, een meer dan excellente dakopbouw gekregen. Met een levensduur van meer dan 60 jaar heeft Beatrix college geen omkijken naar zijn daken.

Rhepanol Roofwatcher afwerking
rhepanol roofwatcher detail
rhepanol roofwatcher verwerken
Rhepanol renovatie

Ben jij de volgende?

Bezoek ons showdak en bekijk de mogelijkheden. De koffie staat klaar.