• 085 - 747 0057
  • beheer@roofwatcher.nl

Zonnepanelen

Een effectieve manier om de toegankelijkheid van een wooncomplex te optimaliseren is het verhogen van de bestaande galerijen en balkons met behulp van keramische tegels. Hoogteverschillen tussen galerij en de toegang tot de woning worden duurzaam verholpen.

Het systeem met keramische tegels voldoen volledig aan de hoge eisen die gesteld worden aan de toegankelijkheid van woningen volgens de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Keramische tegels hebben een luxe uitstraling en zijn licht van gewicht (46kg/m2). Wij hebben een groot kleuren assortiment in diverse maten tot 75x75cm. Elke hoogte is overbrugbaar door variabele tegeldragers in combinatie met keramische tegels. Keramische tegels zijn nagenoeg onderhoudsvrij en hebben een bijzonder lange levensduur. Door de hoge antislip waarde R11 zijn keramische galerijtegels veilig tegen valgevaar.

Keramische galerijtegels zijn snel en met geringe overlast te plaatsen. Bewoners die slecht ter been zijn hebben minimaal last van onze werkzaamheden. Alle woningen blijven tijdens onze werkzaamheden bereikbaar en toegankelijk.

Geen vieze rubberen maten, gladde houtendelen, gevaarlijke stalenroosters of groen wordende tegels maar strakke duurzame en slijtvaste keramische tegels.

Uiteindelijk blijkt ons systeem met keramische tegels zeer concurrerend te zijn t.o.v. andere aanbieders.

Ook leuningen en balustrades dienen te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Aanpassingen aan leuningen, door ophogen van galerij, worden door ons eventueel aangepakt en opgelost. Een totaalconcept een aanspreekpunt, wij nemen u zorgen uit handen.