Duurzame dakrenovatie Almere

Roofwachter heeft weer een duurzaam circulair project gerealiseerd met Rhepanol en de daarbij behorende zonnepanelen.

roofwatcher rhepanol almere
Opdrachtgever

VvE

duurzame dakrenovatie almere aan rank flatgebouw op de pier

De prachtige woontoren heeft een hoogte van ca. 60 meter, een uitdaging voor dakdekkers. Een van de hoogste appartement complexen aan het Gooimeer in Almere. Gezien de hoogte en ligging van het appartementencomplex waren er weinig dakdekkers die deze dakrenovatie aandurfde. Roofwatcher ging deze uitdaging aan met Rhepanol. Rhepanol dakbedekking de meest duurzame dakbedekking op de markt.

De VvE wilde absoluut zekerheid over stormvastheid van Rhepanol dakbedekking.. Mechanische bevestiging in combinatie met Gripfix was de oplossing. Gripfix bied de mogelijk om onder Rhepanol dakbedekking extra stormbanen aan te brengen zonder extra naden.

roofwatcher rhepanol Almeren
roofwatcher rhepanol Almeren
roofwatcher almere renovatie
roofwatcher almere zonnepanelen

Op een plateau gesitueerd staat een ranke poortwachter tussen haven en Gooimeer. De toren is tweeledig en telt negentien verdiepingen. Elke verdieping van de toren herbergt twee appartementen. De luxe wooneenheden zijn tweezijdig georiënteerd en bieden over de volle breedte een panoramisch uitzicht over de stad en over het water.

Mede doordat Rhepanol een bewezen levensduur heeft van 60 jaar, en het vertrouwen in Roofwatcher, is gekozen voor dakrenovatie met Rhepanol.  Wij als Roofwatcher zijn trots om voor de VvE dit project te hebben mogen uitvoeren.

roofwatcher dakrenovatie alemer
roofwatcher rhepanol almere
roofwatcher rhepanol
roofwatcher rhepanol gripfix almere

Ben jij de volgende?

Bezoek ons showdak en bekijk de mogelijkheden. De koffie staat klaar.