Roofwatcher & Allicht

Zonnepanelen

Zonnepanelen en Rhepanol dakbedekking

Roofwatcher en Allicht, de meest milieuvriendelijke dakverduurzamers. Vele VvE’s en pand eigenaren hebben al geprofiteerd van deze unieke combinatie.

Het samenwerkingsverband tussen Roofwatcher en Allicht is er om te zorgen dat de werkzaamheden van beide bedrijven zo op elkaar afgestemd worden dat het een tijd- en kostenbesparing oplevert voor uw VvE. Ook zal het project hierdoor soepel en zorgvuldig verlopen met minder overlast voor de bewoners/ gebruikers van het gebouw.

Werken met

Roofwatcher

ROOFWATCHER is een team van specialisten met ruim 50 jaar ervaring in de dakenbranche. Zij zijn voortdurend bezig om door middel van innovatieve dakconcepten prijs-kwaliteit en duurzaamheid van daken in balans te brengen. 
De trend naar innovatief bouwen is onomkeerbaar. Duurzaamheid, milieuvriendelijk en ergonomische verantwoord bouwen wordt steeds meer een eis dan uitzondering. Daar speelt Roofwatcher elke keer weer op in en is daarom ambassadeur geworden van Rhepanol HFK. Rhepanol ® is een dakbedekking die betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk is met een zeer lange levensduur (60 jaar!) en wordt enkel verwerkt door erkende ambassadeurs.

Werken met

Allicht

ALLICHT electrotechniek is een allround installatiebedrijf met 40 jaar ervaring in diverse gebieden van de techniek, zoals elektrotechniek in de breedste zin van het woord (keuringen, advies, ontwerp én installatie), toegangscontrole, datacommunicatiesystemen, (ontwikkeling, fabricage én montage van energiebesparende) verlichting, zonnepaneelinstallaties & Scope 12 inspecties. Maar door de klant en het project centraal te stellen (waarbij er goed geluisterd wordt naar de wensen), zoekt Allicht altijd naar een open, eerlijk en passend advies, waarbij er ook over de grenzen van het eigen vakgebied heen gekeken durft te worden in het belang van een goede samenwerking met
andere experts of voor een out-of- the-box oplossing.

Een goed ontworpen zonnesysteem is de basis voor een overwogen investering. Een goed geïnstalleerd systeem op basis van een goed ontwerp levert – afgezien van fouten en storingen- de beloofde opbrengsten.

Roofwatcher en Allicht, uw partner in dakverduurzaming.

roofwatcher logo

Het ROOFWATCHER team van specialisten heeft al ruim 50 jaar ervaring in de daken branche.