Donna Eindhoven

Roofwatcher heeft op dit project duurzame materialen gebruikt, zoals klanten en opdrachtgevers van ons zijn gewend.

roofwatcher strijp
Opdrachtgever

DONNA

dakterras donna eindhoven

Op de 7e verdieping realiseerde Roofwatcher een groot dakterras met diverse tuinen. Grote bloembakken van cortenstaal en diverse beplanting. Tevens werden speciale zitbanken van cortenstaal en hout ontworpen door Roofwatcher.

Als een van de meest bijzondere gebouwen op Strijp-S, gelegen naast het Klokgebouw en qua architectuur teruggrijpend naar de oude Philipsfabrieken, biedt DONNA een ongekend divers programma. Roofwatcher was een van de partners. Het gebouw creëert ongekende kansen en biedt alle ruimte om te ontmoeten, wonen en werken.

roofwatcher daktuin
roofwatcher daktuin
roofwatcher daktuinen
roofwatcher dakdekker

Het resultaat van 15 jaar leren en ontwikkelen van ondernemerschap op Strijp-S. Donna bied 12.500m2 aan energieke werkruimtes voor ondernemers die willen groeien. Boven de publieksgerichte plint en de zes vrij indeelbare kantoorverdiepingen komen vier verdiepingen met in totaal 26 werklofts en 34 woonlofts.

Roofwatcher heeft op dit project duurzame materialen gebruikt, zoals klanten en opdrachtgevers van ons zijn gewend. Wij als Roofwatcher zijn bijzonder trots op het prachtige eindresultaat.

roofwatcher dakdekker
roofwatcher details
roofwatcher kunststof dakbedekking
roofwatcher strijp

Ben jij de volgende?

Bezoek ons showdak en bekijk de mogelijkheden. De koffie staat klaar.