Veiligheid
op daken

Valbeveiliging op daken

Roofwatcher valbeveiliging voorziet in een totaaloplossing voor klanten. De eisen en wensen van de klant staan bij Roofwatcher centraal. Er zijn bijna altijd meerdere mogelijkheden voor dakveiligheid oplossingen. In veel gevallen biedt een heldere risicoanalyse voor de betreffende locatie een goed uitgangspunt voor aanbevelingen en / of oplossingen op het gebied van dakveiligheid.


Bij het veilig werken op hoogte, en bij het veilig inrichten van het dak als werkplek, hebben we te maken met de verschillende soorten wet- en regelgeving. Daarnaast kennen we in onze branche nogal wat productspecifieke eisen en normeringen. En dat alles is het werkterrein van Roofwatcher 

Roofwatcher is erkend verwerker van MARQ Safety Concepts

Veilig op hoogte werken

Meest duurzame dakbeveiliging

De producten van MARQ gaan gegarandeerd een ‘dakleven’ lang mee. Daarnaast wordt zo’n 95% van de materialen die voornamelijk worden gebruiken, staal en aluminium, aan het eind van de levensduur gerecycled.

Dakleven lang garantie

Onbeperkt doorlopende projectgarantie op de samenstelling, installatie en jaarlijkse inspectie en onderhoud.

Veiligheid op uw dak

Roofwatcher levert, installeert en onderhoudt alles wat nodig is voor veiligheid op het dak. Zoals permanente dakrandbeveiliging, horizontale valbeveiliging, verticale valbeveiliging, kooiladders, gevelladders, verlichtingsankers, dakluiken, ladderborgingssystemen, ladders en toebehoren. Ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u bij ons terecht.

Een speciaal ankerpunt voor daken met zonnepanelen

Speciaal voor daken met zonnepanelen is er een oplossing: Roofwatcher gebruikt MARQ DS-Anchor* met een hoogte van 605 mm. Door toepassing van dit ankerpunt in combinatie met het MARQ S-Line kabeltrajectsysteem is dit dé oplossing waar andere ankerpunten het laten afweten. Zonnepanelen en dakbedekking kunnen door dit kabelsysteem veilig worden onderhouden.

Het ROOFWATCHER team van specialisten heeft al ruim 50 jaar ervaring in de daken branche.