Over Roofwatcher

Wie zijn wij?

Maak kennis met het roofwatcher team

Het ROOFWATCHER team van specialisten heeft al ruim 50 jaar ervaring in de daken branche. Wij zijn voortdurend bezig om door middel van innovatieve dakconcepten prijs-kwaliteit en duurzaamheid van daken in balans te brengen. De trend naar innovatief bouwen is onomkeerbaar. Circulaire daken, duurzaamheid, milieuvriendelijk en ergonomische verantwoord bouwen wordt steeds meer een eis dan uitzondering. Daar spelen wij als Roofwatcher elke keer weer op in.

Daarom is Roofwatcher ambassadeur geworden van Rhepanol dakbedekking, met bewezen levensduur van 60 jaar!

Onze expertise varieert van grootschalige nieuwbouw tot gecompliceerde renovatie projecten. Of het gaat om woningen, bedrijfspanden of het vastgoed, Roofwatcher heeft betrouwbare oplossingen. Roofwatcher medewerkers hebben ervaring met vele soorten kunststof dakbedekking: Rhepanol, EPDM, FPO en PVC. Ook op het gebied van daktuinen, solarsystemen en veiligheidsvoorzieningen op daken zijn wij een betrouwbare partner. Wie kiest voor Roofwatcher, kiest voor duurzaamheid in al zijn eenvoud. Wij conformeren ons aan de Cradle 2 Cradle gedachte.

Vanuit bovengenoemde gedachtes zijn wij erkend partner van Rhepanol. Roofwatcher is ook bekend en actief met BIM modellen.(Bouw Informatie Modellering). Door projecten virtueel inzichtelijk te maken kunnen faalkosten substantieel gereduceerd worden. Wij delen onze kennis en ervaring graag en nemen met Roofwatcher alle dakzorgen uit handen.

Onze visie

Roofwatcher kan zich onderscheiden door intelligente innovatieve en doordachte technologie toe te passen op daken. “Roofwatcher” de partner voor innovatieve bewezen dakconcepten!

Niks nieuws, maar de mens is de grote vervuiler van deze aarde. En vaak worden kleine verbeteringen niet benut. Roofwatcher staat voor het optimaal mogelijk benutten van daken op een duurzame manier. Hier ligt een ongekend potentieel om dakvlakken optimaal te benutten voor grote toepassingen: daktuinen en parken, sportdaken en waterdaken, speeltuinen en zonnedaken. Roofwatcher streeft ernaar gebouweigenaren bewust te maken van hun enorme bijdrage aan het verbeteren van ons klimaat, eenvoudig door de miljoenen m2 dakvlakken te voorzien van onze innovatieve dakconcepten. Onze ambities zijn bereikbaar: Simpel, duurzaam, effectief en betrouwbaar.

Het ROOFWATCHER team van specialisten heeft al ruim 50 jaar ervaring in de daken branche.