Thermatras Barendrecht

Roofwatcher de partner voor duurzame daken.

Thermatras Rhepanol dakbedekking zonnepanelen
Opdrachtgever

Thermatras Barendrecht

Circulaire dakbedekking Rhepanol voor Thermatras

Thermatras te Barendrecht is een gespecialiseerd bedrijf in het inmeten, produceren en monteren van thermische isolatie in de vorm van duurzame isolatiematrassen. Duurzaamheid is voor Thermatras een bewuste bedrijfs keuze. Daarom heeft Thermatras gekozen voor, de meest duurzame dakbedekking, Rhepanol, Roofwatcher is hierin de betrouwbare partner.
Roofwatcher heeft bij Thermatras te Barendrecht ca. 1.000m2 aan daken gerenoveerd. De renovatie is met de duurzame Rhepanol dakbedekking uitgevoerd. De bestaande isolatie is verwijderd. Een hoog rendement  isolatie is aangebracht. Daarop is Rhepanol dakbedekking aangebracht. Rhepanol met een bewezen levensduur van meer dan 60 jaar is de absolute marktleider met betrekking tot verduurzamen van daken. Roofwatcher is een gecertifieerd verwerker van Rhepanol. 

De schoonwaterverklaring op Rhepanol zorgt mede voor een betere waterkwaliteit.

Nadat de Rhepanol dakbedekking is aangebracht worden de voorzieningen getroffen voor het aanbrengen van zonnepanelen. Allicht te Amsterdam engineerde de speciale pootje waarop de zonnepanelen stormvast worden bevestigd. Daarna plaatst Allicht de zonnepanelen conform scope 12. Allicht en Roofwatcher hebben een langdurige intensieve samenwerking  als het gaat om duurzame oplossing op daken.

Het dak van Thematras te Barendrecht is klaar tot in de verre toekomst.

rhepanol roofwatcher thermatras
Thermatras Rhepanol dakbedekking zonnepanelen
Thermatras Rhepanol dakbedekking
Thermatras Rhepanol dakbedekking

Ben jij de volgende?

Bezoek ons showdak en bekijk de mogelijkheden. De koffie staat klaar.