Port of Amsterdam

Rhepanol ook voor bijzondere vormen.

Opdrachtgever

Port of Amsterdam

Duurzame dakbedekking Rhepanol Port of AMSTERDAM

RENOVATIE Roofwatcher LOODS 8
Havenbedrijf Amsterdam (Port of Amsterdam) pleegt periodiek onderhoud op de vastgoedbezittingen in het havengebied en heeft daarbij duurzaamheid en total cost of ownership als uitgangspunt. Bij de vernieuwing van de dakbedekking is gekozen voor Rhepanol mede omdat dit dakmembraan de levensduur van de op het dak te plaatsen zonnepanelen overschrijdt.

RHEPANOL DAKRENOVATIE Amsterdam
De meest duurzame dakbedekking Rhepanol is een inert product het veroudert niet en scheidt geen vervuilende stoffen af. De aanschafkosten zijn niet hoger dan die van andere dakbedekkingsproducten, als je kijkt naar de total cost of ownership zijn zelfs de uiteindelijke kosten aanzienlijk lager. Er is minder onderhoud nodig en je krijgt een premium product voor terug dat duurzamer is in het gebruik.

rhepanol verwerking roofwatcher
rhepanol verwerking roofwatcher amsterdam
rhepanol verwerking roofwatcher
rhepanol verwerking roofwatcher

Het naoorlogse gebouw, loods 8, met betonnen dakbogen, indertijd en diverse keren daarna voorzien van bitumen dakbedekking. Bij de dakrenovatie is gebruikgemaakt van klittenbandsysteem (Grip-Fix) in combinatie met Rhepanol HFK.
Gezien de ligging van het gebouw, midden in het open havengebied, is gekozen voor Grip-Fix vanwege zijn stormvastheid. Door toepassing van Grip-Fix zijn er aanzienlijk minder naden op het dak aanwezig wat ten goede komt aan de productiviteit en de uiteindelijke kwaliteit

Onze tevreden klant, Havenbedrijf Amsterdam, kan het dak van loods 8 de komende 60 jaar zorgeloos beheren.

Port of amsterdam rhepanol
rhepanol roofwatcher amsterdam
Port of amsterdam rhepanol
rhepanol gripfix roofwatcher

Ben jij de volgende?

Bezoek ons showdak en bekijk de mogelijkheden. De koffie staat klaar.