Martinez Chocolade Amstelveen

19.000 m2 circulaire Rhepanol op chocoladefabriek.

roofwatcher rhepanol chocolade fabriek
Opdrachtgever

Martinez Chocolade Amstelveen

Duurzame dakbedekking Rhepanol op Martinez chocolade fabriek

Samenwerking Roofwatcher en MARTINEZ CHOCOLADE
Martinez Chocolade heeft tegenwoordig één van de modernste productiebedrijven van zijn soort in Europa. Tot op de dag van vandaag, ondanks alle moderne technologieën, wordt er in de Martinez Chocolade fabriek ook nog steeds met de hand ambachtelijke chocolade producten geproduceerd.

Martinez Chocolade is samen met haar enthousiaste medewerkers in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een betrouwbaar en vooruitstrevend familiebedrijf waar een combinatie van liefde en vakmanschap sinds dag 1 de allerbeste chocoladeproducten heeft opgeleverd.

roofwatcher veiligheid
roofwatcher rhepanol martinez
roofwatcher rhepanol Amstelveen
roofwatcher rhepanol

DUURZAME PRODUCTIE
Naast kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij Martinez. Al ruim 60 jaar werkt Martinez met veel liefde en toewijding, op een duurzame manier, aan diverse chocoladeproducten. Daarom is er bewust gekozen voor Rhepanol dakbedekking. De enorme lange levensduur van meer dan 60 jaar en schoonwaterverklaring waren doorslaggevend. Roofwatcher en Martinez blinken uit in duurzaamheid binnen hun branche.

De nieuwe productie locatie, waarbij 19.000m2 Rhepanol dakbedekking is verwerkt, is een bijzondere milieu vriendelijk project geworden. Met een levensduur van meer dan 60 jaar heeft Martinez geen omkijken naar zijn daken.

roofwatcher rhepanol chocolade martinez
roofwatcher rhepanol chocolade fabriek
roofwatcher rhepanol chocolade fabriek
roofwatcher martinez rhepanol

Ben jij de volgende?

Bezoek ons showdak en bekijk de mogelijkheden. De koffie staat klaar.