Koopman Car Terminal

Roofwatcher renoveert groot complex met Rhepanol.

rhepanol roofwatcher zonnepanelen
Opdrachtgever

Koopman Car Terminal Amsterdam

Koopman car terminal kiest voor Rhepanol en Roofwatcher

Opdrachtgever heeft bewust gekozen voor Rhepanol hfk. Betrouwbaarheid was voor deze opdrachtgever van groot belang. Het dak wordt voorzien van zonnepanelen. Roofwatcher in combinatie met Rhepanol dakbedekking heeft het vertrouwen aan opdrachtgever kunnen geven. Rhepanol dakbedekking kan onder alle omstandigheden functioneren. Onderhoud van het dakpakket moest tot een minimum worden beperkt vanwege het grote aantal zonnepanelen op het dak. Rhepanol verouderd niet, en dient dus ook niet te worden vervangen gedurende de levensduur van het gebouw. Wie in total cost of ownership denkt, komt automatisch uit bij Rhepanol.

Jaarlijks passeren 150.000 voertuigen de Koopman Car Terminal in de Amsterdamse haven. Op deze locatie werken 150 mensen om al die voertuigen op de juiste plek te krijgen of gebruikte voertuigen klaar te maken voor de tweedehandsmarkt. De terminal is een van de grootste terminals in de haven.

rhepanol roofwatcher koopman
rhepanol roofwatcher koopman amsterdam
rhepanol roofwatcher koopman
rhepanol roofwatcher amsterdam

Door de bewezen levensduur van 60 jaar op Rhepanol heeft opdrachtgever bewust gekozen voor Rhepanol hfk. Ook het onderhoud van het dakpakket moest tot een minimum worden beperkt vanwege de aanwezige zonnepanelen op het dak. Roofwatcher heeft hier een oplossing voor aangebracht met Rhepanol.

Rhepanol is een bijzonder stabiel kunststof dakmembraan, dat al sinds eind jaren ’30 wordt gebruikt als dakbedekking. Het is daarmee de oudste kunststofdakdichting in de wereld en heeft een bewezen levensduur van meer dan 60 jaar.

rhepanol roofwatcher afwerking
rhepanol roofwatcher

Ben jij de volgende?

Bezoek ons showdak en bekijk de mogelijkheden. De koffie staat klaar.