• 085 - 747 0057
  • beheer@roofwatcher.nl

Onderhoud en beheer

Wie kiest voor Roofwatcher, kiest voor transparant beheer van daken met het Full-Roof pakket zijn, beheerder, facilitair manager en gebouw eigenaar van al hun zorgen af en creëren wij 1 duidelijk overzicht. De Klant heeft een eigen persoonlijke inlog pagina met alle daken, overzichten, verslagen, financiën etc. Via de APP worden uitgebreide jaarlijkse rapportage met financiële overzichten weergegeven. Tevens worden rapportages van onderhoud en calamiteiten, en de daarbij behorende oplossingen, weergegeven.

Roofwatcher maakt voor projecten een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP).  De belangrijkste reden is dat onderhoud kosten met zich mee brengt. Meerjarenonderhoudsplanning wordt gezien als voorwaarde om te komen tot beheersing van deze onderhoudskosten, omdat de planning inzicht geeft in de kosten op korte en eventueel lange termijn. Hierdoor kan men het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen. Als in een jaar de onderhoudskosten erg hoog zullen uitvallen, door bijvoorbeeld het vervangen van de complete dakbedekking kan men hiervoor vroegtijdig een budget vrijmaken of reserveren, of men kan overige onderhoudswerkzaamheden aanpassen of verschuiven. Zo kan men een gespreid onderhoudsbeleid voeren waar men niet meer voor onverwacht hoge uitgaven komt te staan.

Graag doordringen wij onze klanten er van dat er ook met traditionele daken besparingen behaald kunnen worden als de kwaliteit in kaart wordt gebracht en door middel van structureel onderhoud er voor gezorgd kan worden dat de levensduur van een dak verlengd wordt

Onderhoud en beheer
Onderhoud en beheer
Onderhoud en beheer

ROOFWATCHER neemt alle zorgen voor u uit handen!
ROOFWATCHER is een gespecialiseerd team dat volledig gericht is op het monitoren, inspecteren, onderhouden en het in kaart brengen van al uw dak(en).

Met het Full-Roof pakket bent u als, beheerder, facilitair manager, gebouw eigenaar en/of (ver)huurder van al uw zorgen af en creëert u 1 duidelijk overzicht.

ROOFWATCHER 24/7 TOT UW DIENST

Wat biedt het pakket u:

– Uw eigen persoonlijke klanten inlog pagina met alle daken, overzichten, verslagen, financiën etc.;
– Scherpe tarieven;
– Werkgebied door heel Nederland;
– Vakkundige dakdekkers;
– Klantgericht service;
– 24/7 bereikbaar;
– Melding wordt binnen 24 uur opgelost;
– 1 aanspreekpunt;
– Uitgebreid verslag na elke calamiteit en onderhoudsbeurt;
– Zeer uitgebreid jaarlijkse rapportage met financieel overzicht van onderhoud en calamiteiten, diagrammen, verslagen, meldingen, klachten inspectieformulieren en oplossingen.;
– Wij denken met u mee voor het oplossen van herhaaldelijke calamiteiten;
– Wij beheren al uw lopende garanties en onderhoudscontracten;
– Extra optie: keuring permanente beveiliging.

De werknemers bij ROOFWATCHER hebben al ruim 30 jaar ervaring in de daken branche en werken met alle soorten daken! Bitumen, kunststof, EPDM, zink, lood, dakpannen, daktuinen en mos sedum.

1 dak kan uit verschillende dakvlakken bestaan. Vaak is elk dakvlak verschillend. Omdat wij precies willen weten met wat voor dakvlakken wij te maken hebben krijgt elk dakvlak een gratis uitgebreid status-metingsrapport. Hiermee weten wij precies wat voor behandeling uw dakvlak nodig heeft en hoe wij calamiteiten het snelste en beste kunnen oplossen.

ROOFWATCHER 24/7 TOT UW DIENST

Gepersonaliseerde pagina

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst heeft bij ROOFWATCHER heeft u uw dak 100% en 24/7 zorgvrij uit handen gegeven.

Middels uw eigen klantenpagina kunt u 24 per dag inzage doen in uw gebouwen, door ons gemaakte verslagen, foto’s, financiële zaken en een melding maken indien er calamiteiten zijn.