MARTINEZ CHOCOLADE

19.000m2 Rhepanol

Martinez Chocolade heeft tegenwoordig één van de modernste productiebedrijven van zijn soort in Europa. Tot op de dag van vandaag, ondanks alle moderne technologieën, wordt er in de Martinez Chocolade fabriek ook nog steeds met de hand ambachtelijke chocolade producten geproduceerd.

Martinez Chocolade is samen met haar enthousiaste medewerkers in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een betrouwbaar en vooruitstrevend familiebedrijf waar een combinatie van liefde en vakmanschap sinds dag 1 de allerbeste chocoladeproducten heeft opgeleverd.

Duurzame productie

Voor de komende 60 jaar ontzorgt

Naast kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij Martinez. Al ruim 60 jaar werkt Martinez met veel liefde en toewijding, op een duurzame manier, aan diverse chocoladeproducten. Daarom is er bewust gekozen voor Rhepanol dakbedekking. De enorme lange levensduur van meer dan 60 jaar en schoonwaterverklaring waren doorslaggevend.
Roofwatcher en Martinez blinken uit in duurzaamheid binnen hun branche. De nieuwe productie locatie, waarbij 19.000m2 Rhepanol dakbedekking is verwerkt, is een bijzondere milieu vriendelijk project geworden. Met een levensduur van meer dan 60 jaar heeft Martinez geen omkijken naar zijn daken.

roofwatcher logo

Het ROOFWATCHER team van specialisten heeft al ruim 50 jaar ervaring in de daken branche.